maanantai 12. lokakuuta 2015

Gluteeniton proteiinipizza


Taas jostain joskus löytämäni pizzapohjaohjeen muunneltu versio. Pohjasta tulee tosi ohut ja rapsakka, ehdottomasti parempi kuin perinteinen vehnäjauhopizza!

Pizzapohja (n. uunipellillinen):

3 munaa
1 purkki maitorahkaa
1 dĺ kookosjauhoa
1 dl soijajauhoa
2 rkl öljyä
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl psylliumia
1 tl valkosipulijauhetta


Sekoita munat ja rahka. Lisää kuivat aineet ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kauli/ painele toisen leivinpaperin avulla tasaiseksi ohueksi pohjaksi. Esipaista uunissa 200 asteessa 5-10 minuuttia ja sen jälkeen lado mieleisesi täytteet.


Tällä kertaa täytteeksi tuli tällaista:

Tomaatti pyreetä
4-5 suurta parsakaalin nuppua
4 pientä punasipulia
5 valkosipulin kynttä
2 tomaattia
kalkkunaleikettä
juustoa

Ja uunissa noin 20 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti