Ohjeesta tulee 1 pellillinen (n. 12 palaa).
1 prk tonnikalaa vedessä
1 rkl öljyä
1-2 sipulia
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
(suolaa)
Päälle:
1/2 kesäkurpitsa
3 isoa tomaattia
oreganoa
Riko munat kulhoon ja sekoita haarukalla munien rakenne rikki. Valuta vesi pois tonnikalasta ja lisää munien joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, öljy ja mausteet ja sekoita. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada seos siihen ja levitä tasaiseksi ohueksi kerrokseksi koko uunipellille (seos on tosi löysää, niin sen kuulukin olla).
Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ohuiksi siivuiksi ja lado ne pohjan päälle. Ripottele oreganoa päälle.
Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Anna hieman jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti