perjantai 25. syyskuuta 2015

Kanapata ja kukkakaalimuusi (G,M)

Kanapata

1/2 kesäkurpitsa
3 pientä sipulia
4 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
3 pientä omenaa
2 kanan rintafileetä
1/2 tlk kookosmaitoa
1-2 rkl öljyä
suolaa, pippuria, currya (tai muuta mausteseosta)

Kuori porkkanat ja viipaloi ne, kuutioi kesäkurpitsa, sipulit, valkosipuli ja omenat. Paloittele kanafileet. Öljyä uunivuoka ja lado pilkotut kasvikset ja omenat siihen kerroksittain. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lado ylimmäksi kanafileet ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla.
Sekoita yhteen kookosmaito ja öljy ja kaada vuokaan kasvisten ja kanan päälle. Paista uunissa 200 asteessa 50-60 minuuttia.


Kukkakaalimuusi

1 kukkakaali
1 valkosipulin kynsi
suolaa, currya

Paloittele kukkakaali kattilaan, lisää vettä, ja keitä kunnes kukkakaali on pehmennyt. Kaada vesi pois ja sotke haarukalla muusiksi. Purista joukkoon valkosipulin kynsi ja mausta suolalla ja currylla makusi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti